19 Kasım 2016 Cumartesi

Çift Camlı Ofis Bölme Sistemlerinin Avantajları

Estetik görünümleri ile ofis içi dekorasyonlarını bir adım öne taşıyan çift camlı ofis bölme sistemleri, kullanım avantajlarıyla da büyük bir kolaylık sağlıyor. Ziyaretçiler tarafından algılanan kurumsal kimliği öne çıkarırken aynı zamanda eklenebilir diğer özellikler ile pratik bir kullanım sağlıyor.


Çift camlı ofis bölme sistemleri, ince alüminyum profiller arasında yerleştiren çift cam sayesinde ofis içerisinde ekstradan ses ve ısı yalıtımı yaratıyor. Bu sayede enerji etkin bir kullanım sunarken ofis çalışanlarının konfor seviyesini de yükseltiyor.


Şeffaf görünümleri, geniş mekanlar arasında görüntü kontrolünü artırırken iki cam arasına jaluzi eklemeleriyle bireyselliği de yaratabiliyor. Özellikle yaz aylarında güneş ışığının iç mekana kontrolsüz bir şekilde girerek hava kalitesinin düşmesine engel olan bu yöntem, toplantı salonları gibi mekanlarda büyük avantaj sağlıyor.


Jaluzinin yanı sıra kumlu cam görünümleri de yaratılabilen bu sistem, çift camın getirdiği dayanıklılık seviyesiyle darbelere karşı güvenli bir kullanım oluşturuyor. Dağılmayan yapısı, yaralanma risklerini en az seviyeye çekiyor.


Alüminyum doğramaların getirdiği şık görünümlerin yanı sıra ahşap panel eklemeleriyle ofis içerisinde daha sıcak bir atmosfer yaratılmasına olanak tanıyor.


Kolay montaj özellikleriyle çevre kirliliği yaratmazken taşınma ve ofis içi yeni mekan oluşturma durumlarında da hız kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder