26 Ekim 2016 Çarşamba

Sade ve Güçlü Bir İç Mekan: Rotsis Ofisi

Robot ve otomasyon sistemleri üreticisi Rotsis için tasarladığımız ofis mekanları, yalın ve şık görünümleriyle firmanın kurumsal kimliğini yansıtırken işlevsel çözümleriyle de rahat bir çalışma alanı sunuyor.
Üç katlı ofis mekanın giriş katı showroom, diğer katları ise ofis olarak işlevlendirildi. Tasarımda tercih edilen ahşap bölme sistemleri, Rotsis’in endüstriyel kimliğiyle şık bir tezatlık yaratırken; hem müşteriler hem de çalışanlar için samimi bir atmosfer oluşturuyor.
Ahşap paneller arasında oluşturulan alüminyum derzler, genel konseptte yataylığı güçlendirerek birimlerin daha geniş algılanmasını sağlıyor.
Ortası camlı bölme ve kapı sistemleri, açık ofis alanlarını diğer mekanlardan ayırıyor. Yarı şeffaflık sağlayarak çalışma alanlarının dışarıdan kısmi olarak görünmesini de kolaylaştırıyor.
Dolu bölme ayırıcılar, toplantı gibi daha kontrollü bir giriş ve görüş sağlanmak istenilen alanlarda işlevsel çözümler sunuyor.
Opak kapı sistemleri ise bu tip alanlarda tasarımı tamamlama özelliğine sahip. Bölme sistemlerinde tercih edilen ısı yalıtımlı dolgular, özellikle kış aylarında iç mekanın ısınmasını kolaylaştırarak enerji tasarrufu sağlıyor. Opak ve şeffaf dengesiyle öne çıkan bölme sistemleri yaz aylarında da iç mekanda aşırı ısınmayı önleyerek rahat bir çalışma alanı yaratıyor.
Rotsis için tasarlanan ofis bölme sistemleri, modüler yapıları sayesinde istenildiği zaman demonte edilip yeniden montaj yapılabilme özelliğine sahip.
Yeni bir mekan ihtiyacında kolayca sökülebilen ahşap paneller, kısa bir süre içerisinde yeniden kurulabiliyor.
Çevreye zarar vermeyen, hızlı, güvenli ve atık çıkartmayan demonte ve montaj aşamalarımızla Rotsis’e ileriye dönük planlarında da destek vermeye devam ediyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder