28 Ekim 2016 Cuma

Jaluzili Ofis Bölme Sistemlerinin Avantajları



Ofis bölme sistemleri, işlevsiz ve geniş alanlarda fonksiyonel çalışma mekanları yaratmak adına verimli çözümler sunar. Estetik ve yalın görünümleriyle kurumsal kimliğin gücünü artıran sistemlerden jaluzili ofis ayırıcılar ise işlevselliği daha da güçlü kılıyor. Çift cam arası uygulamalar, cam üzerinde yatay şeritler, kumlama gibi farklı tasarımlara sahip olan jaluzi uygulamaları ofis alanlarında çalışma motivasyonunu yükseltirken enerji açısından da faydalar sunuyor. 
Çift cam arası jaluzi uygulamaları, henüz üretim aşamasındayken iki cam arasına jaluzi yerleştirilmesini ifade ediyor. Bu anlamda ofis içi görünürlüğün kontrolünü sağlayan bu uygulama, istenildiği zaman açılıp kapanma özelliğine sahip. Kumlama tekniğiyle cam üzerine yatayda paralel şeritlerin elde edildiği bir diğer jaluzi uygulaması da özellikle iç mekanlara şeffaflık, modern bir görünüm ve kısmi görünüş alanı sağlıyor. Cam bölmelerin kumlama özelliğiyle tamamen yarı şeffaf bir hale getirildiği jaluzi uygulamasıysa yaz aylarında çokça ışık alan ofislerde aşırı ısınmayı engelliyor.
- Kontrol: Jaluzi uygulamaları, ofis içerisinde görüş alanını kısıtlayarak daha rahat çalışma alanları sağlar. Çift cam arası jaluziler, manuel açma kapama özelliğiyle özellikle toplantı zamanlarında rahat bir mekan yaratır. Yatay ve komple kumlama teknikleri de çalışanların bireysel saatlerini daha verimli hale getirir.
- Enerji Tasarrufu Sağlar: Özellikle cam cepheli ya da güney yönlerine bakan ofislerde jaluzi uygulamaları aşırı ısınmayı engelleyerek enerji tasarrufu sağlar. Öte yandan doğal ışığın iç mekana girişini sağlayarak kış aylarında çalışma alanlarında dengeli bir ısı yaratır.
- Verimi Artırır: İşlevsel çalışma alanları yaratması açısından jaluzi uygulamaları, çalışanların motivasyonunu artırıcı etkiye sahiptir. 

- Estetiktir: Kurumsal kimliğin başarılı bir şekilde yansıtılması açısından jaluzi ofis bölme sistemleri etkili çözümler yaratır. Şık ve modern görünümlerinin yanı sıra istenilen desenlerde kumlama uygulamaları ile estetik bir atmosfer oluşturur.
- Pratik Kurulum: Hızlı ve kolay kurulum özellikleriyle jaluzi ofis sistemleri, yeniden söküm ve montaj aşamalarını da daha pratik hale getirir. Zamandan tasarruf sağlayan jaluzi sistemleri, yeni bir mekan ihtiyacında kolay çözümler yaratır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder