15 Kasım 2018 Perşembe

Toplantı Alanlarında Akıllı Çözümler : Hareketli Bölme Duvar Sistemleri


 

 Toplantı Alanlarında Akıllı Çözümler: Hareketli Bölme Duvar  Sistemleri


Günümüz değişen mimari ve kısıtlı alanlara göre oluşturan mimari çözümlere göre toplantı alanları; artık 20-40 kişilik kurgulanan büyük toplantı salonlarının yerini hem toplantıların hem de ekip çalışmalarının gerçekleştirileceği, daha az yer kaplayan çalışma alanlarına yerini bırakıyor.



Büyük toplantı salonlarının geniş alan kaplaması ve sürekli kullanılmayan işlevsiz mekana dönüşmesi, ofisler için yeni akıllı çözümler üretmeye yönlendiriyor.Bu çözüm arayışından ortaya çıkan ‘Hareketli Bölme Duvar Sistemleri’ ofislerin bu sorunlarına tam olarak cevap veriyor.


Hareketli bölme duvar sistemleri sayesinde küçük çalışma alanlarını ihtiyaç halinde duvar sistemini çok kolay toplanabilme özelliği ile büyük toplantı alanlarına dönüştürebiliyorsunuz. Daha işlevsel küçük mekanları tek mekan haline getirerek mekanlarınızı dilediğiniz gibi tasarlama imkanı sunuyor. Geniş alan kaplamasının önüne geçerek akıllı çözüm ile dilediğiniz işleve uygun olarak mekanlarınızı tasarlayabilrsiniz. Yalıtım malzemesine sahip paneller sayesinde istediğiniz ses izolasyonunu sağlama imkanı sağlıyor. Böylelikle sessiz, dekoratif ve istendiğinde akustik malzeme kaplaması tercihiyle mekanlarda istediğiniz konforu yakalama imkanı da sağlıyor.

Hareketli bölme sistemlerini ofisler dışında otellerde düğün salonlarında, seminer salonlarında, toplantı salonlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece mekanlarınızı özgür bırakarak dilediğiniz zaman ihtiyacınıza göre mekan oluşturabilirsiniz. Çok fonksiyonel bir yapı da akıllı çözüm olarak kullanılan ‘Hareketli Bölme Duvar Sistemleri’ sayesinde farklı ihtiyaçlarınızın hepsine aynı zamanda cevap veren özgür mekanlar oluşturmanıza olanak tanır. Çağımızın mekanlardaki alan sıkıntısına en ideal çözüm olanağı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder