14 Mart 2017 Salı

Ofisinizi Kurgularken İlham Alabileceğiniz Bir proje


Mapos tasarımlı resepsiyon masası, şarap tadımı tablolarının yanı sıra Jean Prouvé'nin eserlerinden ve terk edilmiş bir fabrikadan alınan ışıklandırma özelliklerinden esinlenerek tasarlandı. Kurucular markanın kimliğinin önemli bir parçasıdır, bu nedenle camla kaplı ofisleri
doğrudan resepsiyonun arkasında bulunur; Bu ziyaret veya orada çalışanlarla bağlantı kurmanızı sağlar.

ABD'nin Fransız lüks güzellik şirketi Caudalie'nin merkezi, sadece markayı ve mirasını hayata geçirmekle kalmıyor aynı zamanda New York şehrinin karakterini ve dokusunu da kutluyor. 
Manhattan'ın Konfeksiyon Bölgesi'nde 6.000 s.f. Alan işletme faaliyetleri ve markanın tanıtımı için kullanılır. Dolayısıyla bir ofisteki programlama ihtiyaçlarını karşılaması önemli olsa da, Caudalie'nin temel DNA'sını tüketiciye bakan bir perakende alanı olarak sanki ifade etmek zorunluydu.
Caudalie, Fransa şarap kültüründe kök salmış ve Smith Haut-Laffite şarabının gerekçesiyle vinotherapy spa olarak başlamıştır. 
Bu, Fransa'dan ithal edilen beyaz meşe, siyah çelik ve çam şarap kasalarından oluşan aerodinamik bir malzeme paletinin hepsini 
şarapçılık malzemesinden türetti.





Görünen terra cotta duvarlar, çelik sütunlar ve beton zeminler, estetik içinde New York'un bir dokusunu sağlar. 
Güney, Batı ve Kuzey'de engelsiz görüşleri ile doğal ışık bol miktarda bulunur. 
Markanın renklerinin ince bir spektrumundaki ses emici kumaşlar, mekana lüks bir katman eklerken ses maskelemesine yardımcı olurlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder